שרדנות

בעולם מלא באי ודאויות, הכנה לבלתי צפוי הפכה לעדיפות עבור אנשים רבים וכך גם עבורי. לרוב האנשים המילה הישרדות קיימת אך ורק בסרטים וסדרות טלוויזיה אך הסיכוי להיקלע למצב הישרדותי בחיים הוא בהחלט אפשרי והסיכוי לא להיות מוכנים עבורו הוא לא פחות קטן ממנו.

הפרקטיקה של הכנה למצבים פוטנציאלים בלתי מתוכננים בחיי היומיום, צוברת פופולריות במיוחד לאחר זמני משבר, כאשר אנשים מכירים בחשיבותה של הסתמכות עצמית מול אתגרים שונים. בין אם מדובר באסונות טבע, מיתון כלכלי או אירועים בלתי צפויים אחרים, אימוץ חשיבה הישרדותית יכול לספק תחושת ביטחון ומוכנות. במאמר זה, אעבור איתכם על עקרונות המפתח של הישרדות ואציע טיפים מעשיים למי שרוצה להבטיח את הישרדותו בכל צרה שלא תבוא.

היכונו לגרוע מכל ויהיו מוכנים לכל דבר.

כאשר אנחנו מדברים על הישרדות, לא יהיה מדובר בהכרח בהשגת מים, מזון והדלקת אש. זהו מונח כולל שיכלול לכלול התגוננות מפני טרוריסטים ופושעים אבל גם הישרדות כלכלית כמו בעת מיתון או מלחמה, הבטחת הספקת מזון או שלא נדע, מחלה פתאומית המחייבת טיפול תרופתי שלא נכלל במסגרת שירותי הבריאות.

המטרה שלי הוא להעלות לאנשים את המודעות בנושא ולהציע תרחישים אפשריים שהאדם הממוצע לא חשב שיכולים לקרות.

הבנה של איומים פוטנציאליים

הישרדות מתחילה בהבנה ברורה של האיומים הפוטנציאליים שבהם אתם עלולים להתמודד ומצבים אליהם אתם עלולים להיקלע. שקלו את המיקום הגיאוגרפי, האקלים ואסונות הטבע הנפוצים באזור שלך. בנוסף, הערך גורמים חברתיים וכלכליים שיכולים להשפיע על הקהילה שלך. זיהוי סיכונים פוטנציאליים יעזור לך להתאים את תוכנית המוכנות שלך להתמודדות עם אתגרים ספציפיים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


דף הבית » שרדנות
דילוג לתוכן